Akdeniz »

Malatya'da İstatistik Kurumu Personeline Eğitim Veriliyor

Malatya'da Türkiye İstatistik Kurumu personeline yönelik düzenlenen eğitim programının ikinci gününde, "Eşler Arasında İletişim ve Çocuklar Üzerindeki Etkisi" ile "Ergen ve Yetişkin Sorunları" konuları ele alındı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi tarafından Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen eğitim programının ikinci günü Semiyye Abacı tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde, "Eşler Arasında İletişim ve Çocuklar Üzerindeki Etkisi" ile "Ergen ve Yetişkin Sorunları" konuları değerlendirildi. İlk oturumda eşler arası iletişimi etkileyen faktörler ele alınarak, aile ortamının çocuklar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkileri vurgulandı. İkinci oturumda ise ergenlik dönemi sorunları ve aile bireylerine bu süreçte nasıl yaklaşılması gerektiği hakkında bilgiler paylaşıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.