Akdeniz »

Cizre'de Nusaybin Caddesi'nde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Cizre'de Nusaybin Caddesi'nde yürütülen asfaltlama çalışmaları, Karayolları ve Cizre Belediyesi iş birliğiyle devam ediyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Nusaybin Caddesi'nde eksik kalan asfaltlama çalışmaları, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Cizre Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri Nusaybin ve Yafes Caddesi Dörtyol mevkiinden Şırnak-Silopi karayolu kavşağına kadar yol genişletme çalışmaları yaparken, karayolları ekipleri de eksik kalan bölgelere 10 santimetre kalınlığında sıcak asfalt dökme işlemi gerçekleştirmektedir. Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, çalışmaların seyrini yerinde denetledi ve görevlilere talimatlar verdi. İmret, halkın rahatsız olmaması ve asfalt çalışmalarının sorunsuz devam etmesi için vatandaşların da yardımcı olmalarını istedi.

Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Yafes Caddesi’nden Konak Mahallesi’ne kadar halkımız ve esnafımız toz ve çamur içindeydiler. Bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için yolda genişletme ve asfalt dökme çalışması başlattık. Yapılacak bu çalışmalar ile ilçemiz yeni bir görünüme kavuşacaktır" ifadelerini kullandı. İmret ayrıca, bu asfaltın 10-15 sene dayanacağını belirterek, "Halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu, bizim halkımıza verdiğimiz bir sözdü ve bu sözü yerine getirmiş olduk. Tahmini 6-7 kilometre yol yapımı tamamlandı ancak çalışmalar bir gün daha devam edecektir. Bu yolların yapılmasında emek harcayan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.