Akdeniz »

Düzce'de İbrahim Korkmaz, Faruk Özlü'ye Desteğini Açıkladı

Düzce'de AK Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz, Faruk Özlü'nün seçim programlarına katılarak ona destek çağrısında bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, 25’inci dönem AK Parti Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Faruk Özlü'nün seçim programlarına katılarak destek verdi. Korkmaz, Düzce teşkilatlarının birlik ve dayanışma içinde olduğunu belirtti. Adaylarla birlikte çalışmalara katılan Korkmaz, “Bu bir bayrak yarışıdır. Faruk Özlü, Düzcelilerin gönlünde taht kurmuş bir adaydır. O da bizler gibi ülkemize ve Düzce'mize hizmet etmek için çaba gösterecek” dedi.

Korkmaz, Kaynaşlı ilçesindeki programda Darıyeri Yörükler ve merkezdeki kahvehane toplantılarında da konuştu. Faruk Özlü, Düzce'nin gelişmesi için çalışacağına söz vererek, “AK Parti'nin arkasında sizler kaya gibi durdunuz. Biz de hiçbir seçim öncesi boş vaatlerde bulunmadık. Bütçenin imkanları çerçevesinde hizmet verdik. 13 yılda yaptıklarımız ortada, bundan sonra da güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.