Akdeniz »

Samsun İlkadım'da Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Kamil Furtun'a Silahlı Saldırı Düzenlendi

Samsun İlkadım'daki hastanede silahlı saldırıya uğrayan Dr. Kamil Furtun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun İlkadım ilçesinde, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde saat 15.45 sularında gerçekleşen olayda, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Kamil Furtun, hastanenin eski kantin çalışanı olduğu iddia edilen İsmail'in silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan, Furtun'un odasına girdiği sırada ateş açarak sağ göğsüne 3 kurşun isabet ettirdi. Furtun, olayın ardından yere yığıldı ve saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Meslektaşları, Dr. Furtun'a hızlı bir şekilde müdahale ederek onu ameliyathaneye kaldırdı. Hastane personeli, acil kan temin etmek için seferber oldu ancak tüm çabalara rağmen Furtun hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.