Akdeniz »

Şanlıurfa Akçakale'de İnşaatı Daha Bitirilemeyen SGK Binası Sorunları Artıyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Ekim 2014'te temeli atılan SGK binası inşaatı, planlanan tarihe rağmen tamamlanamadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Akçakale'de, Ekim 2014 tarihinde temeli atılan Akçakale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası inşaatı, 8 Haziran 2015 tarihinde bitirilmesi planlanmasına rağmen durma aşamasına geldi. Hürriyet Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde yer alan inşaat, çevresindeki çocuklar için bir oyun alanı haline geldi.

İnşaatın yeniden başlaması halinde bile, tamamlanmasının aylar alacağı ifade ediliyor. Ayrıca, yer altından çıkan suyun inşaata zarar vermesi nedeniyle, Akçakale Belediyesi iş makineleri ile inşaat çevresine hafriyat dökerek tedbir almaya çalıştı.

Resmi açılışına sadece bir hafta kalmasına rağmen, inşaatı üstlenen firmalarla iletişim kurmak mümkün olmadı. Bu durum, ilçede SGK işlemleri için her gün yüzlerce vatandaşın Şanlıurfa il merkezine gitmek zorunda kalmasına neden oluyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.