Akdeniz »

Kozan'da 2 Haziran Kurtuluş Koşusu Etkinliği Gerçekleştirildi

Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen Kurtuluş Koşusu'na 100 sporcu katıldı. Yarışmada erkeklerde Alper Topçu birinci olurken, bayanlarda Şifa Yılmaz birinciliği elde etti.

Adana'nın Kozan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kapsamında bu yıl Kurtuluş Koşusu düzenlendi. Yağmurlu havada gerçekleştirilen koşu, Adnan Menderes Parkı'ndan başlayarak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda sona erdi. Farklı yaş gruplarından yaklaşık 100 sporcu, 2 bin 700 metre mesafede mücadele etti.


Yarışmada erkeklerde birinci Alper Topçu, ikinci Abdullah Yasin Ünal ve üçüncü Sabit Aktürk oldu. Bayanlarda ise birinci Şifa Yılmaz, ikinci Beyza Gümüş ve üçüncü Sultan Büyüköztürk olarak belirlendi.


Yarışma sonrasında dereceye giren sporculara, 2 Haziran Kurtuluş Bayramı'nda düzenlenecek resmi törende ödüllerinin verileceği açıklandı. Ayrıca, tüm katılımcılara Kozan Belediye Sineması'na 2 hafta boyunca geçerli olacak ücretsiz giriş bileti hediye edileceği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.