Akdeniz »

Tunceli Pülümür'de PKK Tarafından 5 Kişi Kaçırıldı, 1 Kişi Serbest Bırakıldı

Tunceli Pülümür ilçesinde PKK tarafından 5 kişinin kaçırıldığı, olay sonrası bir kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 28 Mayıs 2015 tarihinde, bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından 5 vatandaşın kaçırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak, bir kişi serbest bırakıldı. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kaçırılma olayının ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Ayrıca, Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı bir başka açıklamada, Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde birer teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.