Akdeniz »

Diyarbakır'da Başbakan Davutoğlu'nun Mitingi İçin Güvenlik Önlemleri Alındı

Diyarbakır'da düzenlenecek miting öncesi güvenlik önlemleri artırıldı. Basın mensuplarının makineleri dedektör köpeklerle arandı.

Diyarbakır'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun düzenleyeceği miting öncesinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Başbakan, mitingden bir gün önce Diyarbakır'a gelerek sabah saatlerinde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Öğle namazını Hz. Süleyman Camisi'nde kılan Davutoğlu, sonrasında dinlenmek üzere otele geçti. Mitingin saat 17.00'de İstasyon Meydanı'nda yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda, alana çıkan tüm sokaklarda polis arama noktaları oluşturuldu ve basın mensupları iki ayrı noktada arandı. Ayrıca, Başbakan Davutoğlu'nu takip eden gazetecilerin makineleri de olası bir bomba tehdidine karşı dedektör köpeklerle kontrol edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.