Akdeniz »

Van Çatak'ta Botan Çayı'na Düşen Kadın Evinin 1 Kilometre Uzağında Ölü Bulundu

Van'ın Çatak ilçesinde, yün yıkarken Botan Çayı'na düşen Binnaz Mantaş (50), evine 1 kilometre uzaklıkta taşlar arasında ölü olarak bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, dün akşam saatlerinde Çatak ilçesine bağlı Alacayar Mahallesi'nde gerçekleşti. Binnaz Mantaş, yün yıkamak için gittiği Botan Çayı'na düşünce, yakınları durumu fark edemedi. Yakınları, aramaları sonuç vermeyince jandarmaya başvurdu. Jandarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, gece boyunca bölgedeki arama çalışmalarını sürdürdü ancak bir sonuç elde edilemedi. Sabah saatlerinde arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Jandarma, UMKE, AFAD ve Çatak Belediye Eşbaşkanı Celalettin Bartu ile mahalle sakinleri de aramalara katıldı. Mantaş'ın cenazesi, saat 16.00 sularında mahalleden 1 kilometre uzakta, taşlar arasında sıkışmış halde bulundu. Mantaş'ın cenazesi, otopsi için Çatak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.