MHP Manavgat'ta Düzenlenen "Bizimle Yürü Manavgat" Konserine Binlerce Kişi Katıldı
MHP Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Bizimle Yürü Manavgat" konserine katılım yoğun oldu. Külliye Camii yanındaki miting alanında gerçekleştirilen etkinlikte, birçok ünlü sanatçı sahne aldı.
MHP Manavgat İlçe Teşkilatı, "Bizimle Yürü Manavgat" adlı konseri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Etkinlik, Külliye Camii'nin yanındaki miting alanında yapıldı. Konserde Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen, Aref ve Cıldız Tamnagesheva gibi sanatçılar performans sergiledi. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP MYK Üyesi Selçuk Senirli ve milletvekili adayları gibi önemli isimlerin yanı sıra, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte binlerce vatandaş etkinliğe katıldı.
Konser sırasında MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, AK Parti iktidarının ülkenin ekonomik ve siyasi durumunu kötüleştirdiğini belirtti. Başkan Karadağ, Türkiye’nin yalnızca MHP tarafından kurtarılabileceğini vurgulayarak, “7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olacağız ve AK Parti'nin tahribatını onaracağız” ifadelerini kullandı.
MHP Antalya milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal da yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülke için bir yük haline geldiğini dile getirdi. Türkiye'nin sorunlarının çözümünün MHP'de olduğunu savunan Günal, ülkenin bir yangın yerine döndüğünü söyledi.
Konser boyunca izleyiciler Aref’in sihirbazlık gösterisini hayranlıkla izlerken, diğer sanatçıların sahne performanslarıyla coşku dolu anlar yaşandı. Etkinlik, gece geç saatlere kadar devam etti.