Tekirdağ'da MHP Lideri Bahçeli, Üreten Ekonomi Vizyonunu Açıkladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da yaptığı konuşmada, MHP iktidarında üreten bir ekonomi oluşturacaklarını vurguladı ve ekonomik sorunlara çözüm önerileri sundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, MHP'nin iktidara gelmesi durumunda üreten bir ekonomi yaratacaklarını ifade etti. Bahçeli, mevcut iktidarın 12 yıl 6 ay boyunca ülkeye zarar verdiğini belirtti. "Ülkemizin durumu, Türkiye'nin dört bir yanında açıkça görülmektedir. Vatandaşlarımızın artan şikayetleri, her gittiğim yerde karşıma çıkıyor. Anlaşılan o ki Türk milleti, AKP'yi gözden çıkarmıştır. AKP, umutları heba etti ve şimdi yeni bir iktidara ihtiyaç vardır." dedi.
Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinde verilecek her oylanın mazlumlara yardım edeceğini ve sorunların çözümünde önemli bir fırsat olacağını vurguladı. Tekirdağ'ın sorunlarına dikkat çeken Bahçeli, "Tekirdağ'da 133 bin emeklinin geçinemediği, altyapı ve sağlık yatırımlarından yeterince pay alamadığını biliyoruz. Uyuşturucu kullanma oranı Türkiye ortalamasının üstünde. Tekirdağ, organize suçlar açısından tehdit altındadır." şeklinde konuştu.
Bahçeli, MHP iktidarında ekonomi alanında önemli reformlar gerçekleştireceklerini ve sosyal yardımları artıracaklarını belirtti. "Emeklilere yıllık 2800 lira destek vereceğiz. Asgari ücretlilere şehir içi ulaşımda 100 lira destek sunacağız. Tarım ve sanayi yatırımlarını teşvik edeceğiz." diyerek, çözüm önerilerini sıraladı. Ayrıca, işsizlikle mücadele kapsamında her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını da ifade etti.
Bahçeli, "Şehit yakınlarına iş imkanı sağlayacak, gazilere öncelik vereceğiz. Kamu arazilerini ihtiyaç sahiplerine tahsis ederek istihdam oluşturacağız." diyerek, sosyal adaletin sağlanmasına yönelik planlarını açıkladı. Sonuç olarak, Bahçeli, MHP iktidarında Türkiye'nin ekonomik sorunlarının çözüleceğini ve halkın refahının artacağını belirtti.