Akdeniz »

Zonguldak Ereğli'de Yolun Karşısına Geçen Yayaya Araç Çarptı

Zonguldak Ereğli'de yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, muhtar sürekli kazaların meydana geldiğini belirtti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayda yaralanan İbrahim Teke (40), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, kazanın yaşandığı noktada sık sık kaza meydana geldiğini vurgulayarak, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.
Kaza, Kepez Mahallesi Solak köyü yol ayrımında gerçekleşti. İddiaya göre, yol yapım çalışmaları sebebiyle tek şeridi çift yönlü kullanımına açılan yolda, İbrahim Teke karşıya geçmeye çalışırken, Kepez istikametinden şehir merkezine giden Murat B. (50) yönetimindeki 67 TD 972 plakalı hafif ticari kamyonet Teke’ye çarptı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. İbrahim Teke, hastanede müşahede altına alındı. Kazaya karışan sürücü ise ifadesinin alınması için Bağlık Karakolu’na götürüldü. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.