Akdeniz »

Kuşadası'nda 4 Gün Süren Motosiklet Festivali Yüzlerce Katılımcıyla Gerçekleştirildi

Kuşadası'nda düzenlenen 9. Motosiklet Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılarla 4 gün boyunca etkinliklere ev sahipliği yaptı.

9. Kuşadası Motosiklet Festivali, Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenerek sona erdi. 2007 yılından beri gerçekleştirilen bu geleneksel festival, bu yıl da Yılancı Burnu mevkiinde Jade Beach Club'ın giriş bölümünde yapıldı. Festival, tamamen ücretsiz olarak düzenlendi ve ilk gününde katılımcılar kayıt yaptırarak alanlarını aldılar. Her sene olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne olan festivalde eğitimler, DJ performansları, yarışmalar düzenlendi, kamp alanı ve tanıtım stantları kuruldu. Ayrıca, ikinci el pazarı da katılımcılar için oluşturuldu. Kuşadası Belediyesi'nin destek verdiği festivalde, Kanca grubunun sahne aldığı ücretsiz bir halk konseri gerçekleştirildi. Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, festivale gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “4 gün süren festivalimiz artık bir marka halini aldı. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.