Akdeniz »

Kütahya'da Kütahyaspor, Mustafa ve Salih İle Anlaştı

Kütahyaspor, dış transferde 22 yaşındaki Mustafa Kurcan ve 29 yaşındaki Salih Kılavuz ile anlaşmaya vardı. İki futbolcunun transferi, takımın gücünü artıracak.

Kütahyaspor'un sportif direktörü Şener Aşkaroğlu, dış transferdeki ilk anlaşmalarını duyurdu. 22 yaşındaki Mustafa Kurcan ve 29 yaşındaki Salih Kılavuz'un Ege Bölgesi'ndeki BAL takımlarının radarında olduğunu belirtti. Aşkaroğlu, bu iki futbolcuyla görüşerek anlaşma sağladıklarını ifade etti. “Bu iki futbolcu Kütahyaspor’un gücüne güç katacak. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. En son Didim Belediyespor'da forma giyen Kurcan ve Kılavuz, şampiyonluk hedefleyen birçok BAL takımının transfer listesinde yer alıyordu. İki futbolcu, Kütahyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı ve tesislerdeki törenle yeni takımlarına katıldılar. (EFE)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.