Balıkesir Edremit'te Yeni Evliler Balayını Bisikletle Geçiriyor
Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen bisiklet etkinliğine katılan yeni evli çift, balayını pedal çevirerek geçiriyor.
Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde gerçekleştirilen bisiklet etkinliği, yeni evli çiftlerin dikkatini çekti. Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) öncülüğünde, Burhaniye Kaymakamlığı, Burhaniye Belediyesi, Havran Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 150 bisikletçi, dört gün boyunca Edremit Körfezi’ndeki ilçelerde pedal çevirdi.
İstanbul'dan katılan Münür Keçicioğlu ve Duygu Çetin Keçicioğlu çifti, balayını bisikletle geçirme kararını aldıklarını belirtti. Münür Keçicioğlu, "Bizim hayatımız bisiklet üzerine kurulu. Eşimi bisikletle istedim. Düğün çeyizlerimizi bisikletle aldık. Nikahımız bisiklet üzerinde kıyıldı. Davetiyemizin üzerinde bisiklet fotoğrafı vardı. Balayına bisikletle çıktık. Körfez bölgesini çok sevdik, esnafı ve insanları çok iyi, misafirperverler" diye konuştu.
Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, etkinliğe katılan çiftlere mutluluk dileyerek, Havran Kaymakamlığı ve Havran Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Hanımeli Projesi kapsamında, Havranlı kadınların ürettiği Çanakkale Kahramanı Kocaseyit’in savaşta giydiği gömleği ve muskayı hediye ettiler.