Akdeniz »

Muğla Yatağan'da Gazete Dağıtım Aracında Yangın Çıktı

Muğla Yatağan'da meydana gelen yangında, gazete dağıtım aracı alev aldı, sürücü yara almadı, bazı gazeteler zarar gördü.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, günlük ulusal bir gazetenin dağıtımını yapan araç, Yatağan-Milas karayolu üzerinde yangın çıkardı. Olayda sürücü herhangi bir zarar görmezken, araçta bulunan bazı ulusal ve yabancı gazeteler yandı.
Edinilen bilgilere göre, 34 KGT 77 plakalı araç, Yatağan'dan Milas istikametine seyrederken ön kısmında aniden alevler belirmeye başladı. Sürücü, durumu Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını hızla söndürerek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonrası aracın ön tarafı tamamen yanarken, yangında aracın içinde bulunan bazı ulusal ve yabancı gazetelerin de bir kısmı zarar gördü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.