Akdeniz »

Kılıç: Muhalefet Vaatlerinde Kendi Yaptıklarımızı Söylüyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, muhalefetin seçim vaatlerini eleştirerek, bunların mevcut uygulamalarla örtüştüğünü belirtti.

Samsun'da Gıda Borsası’ndaki esnafla bir araya gelen Bakan Kılıç, muhalefetin sunduğu vaatlerin aslında AK Parti hükümetinin halihazırda gerçekleştirdiği projeler olduğunu ifade etti. Kılıç, "Neye talip olduklarını bilmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız" dedi.

MUHALEFETİN VAATLERİ

Bakan Kılıç, muhalefetin seçim vaatlerinin çoğunu mevcut durumda uygulamakta olduklarını vurgulayarak, "Birçok şey konuşuluyor, birçok şey gündeme getiriliyor. Ancak bu vaatlerin çoğu şu anda gerçekte olanlar" şeklinde konuştu. Ayrıca, muhalefetin kendi vaatlerini oluştururken AK Parti'nin başarılarını referans aldığını belirtti. Kılıç, "Biz zaten onları yapıyoruz. Başka bir şeyiniz var mı? Yok." dedi.

SAMSUN'UN TARIM POTANSİYELİ

Samsun'un tarım potansiyeline dikkat çeken Kılıç, "Samsun, Türkiye’nin en bereketli topraklarına sahip. Bu potansiyeli daha iyi kullanmalıyız" dedi. Bakan, tarım ve hayvancılık alanında yapılacak çalışmalar için esnaftan daha fazla talep beklediğini ifade etti. Kahvaltıya, Bakan Kılıç’ın yanı sıra birçok yerel yetkili ve Gıda Borsası esnafı katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.