Akdeniz »

Bursa'da Kaçak Viski Ele Geçirildi: 2 Gözaltı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılan operasyonda 30 şişe kaçak viski ele geçirildi.

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesinin Tatkavaklı Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, polis ekipleri kaçak içki getirileceği bilgisine ulaştı ve ilçe merkezine gelen araçları takip etti. Takip edilen araçlardan birinde yapılan aramada 30 şişe kaçak viski ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.M. ve Ö.E. isimli iki şahıs gözaltına alındı.

Diğer Olayda Hırsızlık İhbarı

Ayrıca, merkez Yıldırım ilçesi 75. Yıl Mahallesi'nde E.G. isimli bir kişi, evinden 8 bin 800 lira parası ve ziynet eşyalarının çalındığını bildirerek polise başvurdu. İki olayla ilgili olarak polis tahkikat başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.