Akdeniz »

Aşkale'de Sandık Görevlilerine Oy Pusulaları Dağıtıldı

Aşkale'de yapılacak genel seçimler öncesinde sandık görevlilerine oy pusulaları verildi. Eğitimlerin ardından dağıtılan pusulalar, seçim sürecinin sorunsuz geçmesi için önemli bir adım.


7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler için Aşkale’deki sandık görevlilerine oy pusulaları teslim edildi. Erzurum’un Aşkale İlçesi'nde, seçim tarihine yaklaşırken sandık görevlilerine oy pusulası dağıtımı ile birlikte eğitim verildi. Aşkale İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programı, Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşti.

Eğitim ve Dağıtım Süreci
Eğitim sonrası oy pusulalarının teslimatı gerçekleştirilen sandık görevlileri, seçim günü görev alacak olan personelin eğitimle donatılmasının önemini vurguladı. Sunum şeklinde yapılan eğitim, sandıklarda görev yapacak olan personel tarafından dikkatle takip edildi. Eğitimde, oy pusulalarının nasıl kullanılacağı ve seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar detaylı bir şekilde aktarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.