Akdeniz »

Gaziantep'te Miniklerin Olimpiyat Heyecanı

GKV Mini Olimpiyatı, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda gerçekleştirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda düzenlenen GKV Mini Olimpiyatı, okul öncesi eğitim gören öğrenciler için büyük bir heyecan kaynağı oldu. Öğrenciler, spor eğitiminin sonucunda edindikleri yeteneklerini sergileyerek spor yapmanın keyfini yaşadılar.

Olimpiyat Parkurları

2014-2015 eğitim öğretim yılı boyunca spor alanında önemli ilerlemeler kaydeden minikler, GKV Anaokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Öztürk tarafından hazırlanan 10 farklı parkurda mücadele etti. Parkurlar arasında okçuluk, jimnastik, atletizm, engelli atlama, dart, çim hokeyi ve sıçrama hareketleri yer aldı.

Olimpiyat için büyük bir heyecanla hazırlanan öğrenciler, yaşlarına uygun parkurların önünde yerlerini alarak, gruplar halinde hareketli bir şekilde parkurları tamamlamaya çalıştılar. Her parkurun sonuna kadar ellerinden gelen tüm çaba ve beceriyi gösteren minikler, GKV Özel Okulları Onur Madalyaları ile ödüllendirildi.

Eğitim ve Gelişim Vurgusu

GKV Özel Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı, geleceğe sosyal, bilişsel ve motor kabiliyetleri gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Minik öğrencilerimizi bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Bu etkinlik, öğrencilerin el becerisi ve koordinasyonunu geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.