Akdeniz »

Kırşehir'de Şeker Pancarı Avans Ödemeleri Başladı

Kırşehir'de, Türkiye Şeker Fabrikaları pancar üreticilerine 2015 yılı ürünü için avans ödemelerine başladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, 2015 yılı Eylül ayından itibaren alımına başlanacak şeker pancarına karşılık, üreticilere 10 bin lira tutarındaki birinci nakdi bakım avansı ödenmeye başlandığı açıklandı.

Ödemeler Artacak

Açıklamaya göre, daha önce ayni ve nakdi avans olarak ödenen 10 bin lira ile birlikte, 2015 yılı ürününe yönelik toplam avans miktarının 20 bin liraya ulaşacağı belirtildi. Üreticilerin, bu ödemelerle finansal olarak destekleneceği vurgulandı. CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.