Akdeniz »

Hakkari'de PKK'lı İki Üye Teslim Oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 2 PKK'lı erkek örgüt üyesi güvenlik güçlerine teslim oldu. Olayın ardından adli makamlarca soruşturma başlatıldı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 2 erkek örgüt üyesi, 02 Haziran 2015 tarihinde saat 12.18 sularında Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı 7. Hudut Alayı Dağlıca Keri Tepe Hudut Bölüğü'ne silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur. Teslim olan şahısların, bölücü terör örgütünün kırsal alanındaki faaliyetlerinden kaçtıkları ifade edilmektedir.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Açıklamada, teslim olan örgüt üyeleriyle ilgili olarak adli makamlar tarafından soruşturma sürecinin başlatıldığı belirtildi. Bu gelişme, güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekmektedir. Yüksekova'da yaşanan bu olay, bölgedeki terörle mücadele faaliyetlerinin etkisini göstermektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.