Akdeniz »

Şanlıurfa'da TEDAŞ Görevlisini Elektrik Çarptı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Güney Mahallesi'nde bir TEDAŞ görevlisi elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgilere göre, Güney Mahallesi Eski Sanayi bölgesinde elektrik direğinde bakım yapan TEDAŞ görevlisi N.K., aniden elektrik akımına kapıldı. Olayın ardından N.K., ilk olarak Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak, yaşanan elektrik çarpması nedeniyle durumu ciddileşince, hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle ilçe dışındaki bir hastaneye sevk edildi.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Bekleniyor
N.K.'nın sağlık durumu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bilgisi edinildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.