Adana'da Kızılay ve Spor İl Müdürlüğü İşbirliği Projeleri Geliştiriyor
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türk Kızılayı Adana Şube yöneticileri ile ortak projeler üreteceklerini açıkladı.
Adana'da, gençliğe yönelik projeler geliştirmek amacıyla Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Y. Ramazan Saygılı ve Genel Hizmet Yöneticisi Gülderen Neşeliler ile bir araya gelen Spor İl Müdürü Ataşbak, bu işbirliğinin önemine vurgu yaptı.
Ortak Projeler Üzerine Görüşmeler Yapıldı
Ataşbak, Kızılay'ın hayırlı görevlerinden bahsederek, Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezleri'nin lider ve üyeleriyle birlikte çalışmalara destek vereceklerini ifade etti. Ayrıca, önümüzdeki hafta Atatürk Parkı'nda Kızılay Adana Şubesi'nin etkinliğine katılacaklarını belirtti.
Kızılay Şube Başkanı Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 147 yıldır insanlığa hizmet verdiklerini ve uluslararası alanda önemli bir konumda bulunduklarını aktardı. Saygılı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile her türlü projeye açık olduklarını ve Kızılay’ın temel ilkeleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı.