Akdeniz »

Erzurum'da HDP Mitingi Öncesi Olaylar Yaşandı

Erzurum'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) mitingi öncesinde, alanda toplananlara tepki gösteren bir grup nedeniyle olaylar meydana geldi.

Erzurum'da düzenlenecek olan HDP mitingi öncesinde, alanda toplanan gruba karşı bir başka grubun gösterdiği tepki, olayların patlak vermesine neden oldu. Olayların büyümesi üzerine, güvenlik güçleri biber gazı kullanarak tepki gösteren gruba müdahale etti. Polis ekipleri, şehirde geniş güvenlik önlemleri alarak gerginliğin daha da tırmanmasını engellemeye çalışıyor. Bu durum, mitingin yapılacağı alanda tansiyonu artırırken, bölgede durumun nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.