Akdeniz »

Sincik'ten Şanlıurfa'ya Öğrenci Gezisi Düzenlendi

Adıyaman'ın Sincik ilçesindeki Arıkonak, Hecik ve Sakız İlkokulu öğrencileri, Şanlıurfa'ya gezi düzenleyerek tarihi ve turistik yerleri keşfettiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Sincik ilçesindeki Arıkonak, Hecik ve Sakız İlkokulu öğrencileri, hayırsever iş adamı Nurtettin Uğur'un desteğiyle Şanlıurfa'ya gezi düzenledi. Öğrenciler, ilk kez ilçe dışına çıkarak Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular. Gezi programı kapsamında, Samsat ilçesindeki Hz. Safvan Bin Muattal türbesi ve Saklı Bahçe Tesisleri ziyaret edildi.

Şanlıurfa'nın Tarihi Yerleri Keşfedildi
Öğrenciler, ardından Şanlıurfa'ya geçerek ünlü Balıklı Göl ve ilin diğer tarihi yerlerini gezdiler. Gezi sonunda öğrenciler, deneyimlerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Geziye katılan öğrenciler, bu etkinliği düzenleyen iş adamı Nurtettin Uğur'a teşekkürlerini sundular. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlarken, aynı zamanda farklı yerleri tanımalarına olanak tanıyor.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.