Akdeniz »

Şırnak'ta 7 PKK'lı Terörist Teslim Oldu

Şırnak'ta terör örgütü PKK içerisinde faaliyet gösteren 7 kişi, güvenlik güçlerine teslim oldu. Valilik, bu kişilerin örgütten kaçışlarının ardından teslim olduklarını duyurdu.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Haziran 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 örgüt mensubu, güvenlik güçlerine teslim oldu. Açıklamada, "21 Mart 2013 ile Haziran 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 724 kişi olmuştur" ifadeleri yer aldı.

Kadın ve Çocuklar Arasında
Bu teslim olan kişilerden 3'ünün kadın, 4'ünün ise 18 yaşından küçük olduğu bilgisi paylaşıldı. Teslim olan şahıslarla ilgili işlemler adli makamlarca yürütülmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.