Akdeniz »

Darende'de Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İhalesi Tamamlandı

Darende ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım ihalesi başarıyla tamamlandı.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ihale sürecine dair yaptığı açıklamada, emniyet binasının 2 dönüm arazi üzerine inşa edileceğini ve ilçeye yakışan bir yapı olacağını belirtti. İhale, 500 günde tamamlanacak şekilde TOKİ tarafından üstlenildi.

İhale Süreci Hızlandı
Başkan Eser, Darende’de göreve başladıkları günden bu yana her gün yeni hizmetler sunduklarını ifade ederek, ihale sürecinin artık daha hızlı ilerlediğini vurguladı. Eski ihale süreçlerinin uzun sürdüğüne dikkat çeken Eser, bu durumun değiştiğini ve hizmet binasının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Ayrıca, İlçe Emniyet Müdürü'ne de projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

500 Gün Sonra Açılış
Başkan Eser, ihale sonucu yapılacak olan emniyet binasının inşaatının 500 günde tamamlanacağını ve bu süre sonunda açılış töreninin yapılacağını belirtti. Projenin resmi çizimlerini sembolik olarak İlçe Emniyet Müdürü'ne takdim etti. Böylece Darende, modern bir emniyet hizmet binasına kavuşmuş olacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.