Akdeniz »

Mersin'de Ağaçlar Koruma Altına Alındı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Tulumba Köprüsü ile İstasyon Caddesi'ndeki ağaçları, zarar görmemesi için sökerek fidanlıkta koruma altına aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde devam eden yenileme ve modernizasyon çalışmaları sırasında, çevredeki ağaçları korumak amacıyla ileri teknoloji kullanarak yerinden sökmektedir. Bu süreçte, ağaçlar modern iş makineleri ile zarar görmeden taşınarak fidanlıkta korunmaktadır. Tulumba Köprüsü yıkım çalışması ve Battı-Çıktı Projesi kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sökülen ağaçlar, daha sonra belirlenen uygun alanlara dikilecektir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.