Akdeniz »

Bursa'da İtfaiye Bayrakları Topladı: Seçim Yasakları Başladı

Bursa'da 2015 genel seçimlerine yönelik yasakların başlamasıyla itfaiye ekipleri, zabıta ve polis eşliğinde direklerdeki siyasi parti bayraklarını kaldırmaya koyuldu.


Ekipler, merdiven uzatarak bayrakları indirdi, diğer görevliler ise yere düşen bayrakları topladı. Vatandaşlar, bayrakların kaldırılmasının çok önemli olmadığını belirterek, herkesin hangi partiye oy vereceğinin zaten belli olduğunu ifade etti. Bununla birlikte, bazıları bayrakların kaldırılmasının görüntü kirliliğini önlemek açısından önemli olduğunu vurguladı ve bu zihniyetin değişmesi gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca, bayraklar ve araç giydirmelerin öneminin abartılmaması gerektiği yönünde görüşler öne sürdüler.



OSMAN AKIN - AHMET FARUK ÇABUK



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.