İznik'te Domuz Avında Trajik Kaza: Taner Sancar Hayatını Kaybetti
Bursa'nın İznik ilçesinde domuz avına çıkan Taner Sancar, arkadaşları tarafından yanlışlıkla vurularak hayatını kaybetti.
Olay, İznik ilçesine bağlı Mustafalı köyü kırsalında gerçekleşti. Sabah saatlerinde domuz avına çıkan 41 yaşındaki iki çocuk babası Taner Sancar, ormanlık alanda arkadaş grubundan ayrıldı. Çalılıklar arasında ilerleyen Sancar, arkadaşları tarafından fark edilmeden ateş açılması sonucu vuruldu. Olayın ardından arkadaşları durumu fark ederek hemen yardım çağırdı, ancak Sancar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Olayla ilgili olarak tanık olan 8 kişi, jandarma tarafından ifadeleri alınmak üzere ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Jandarma, kazanın nedenini araştırmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Bu trajik olay, avcılık güvenliği konusunda da önemli bir tartışma yaratırken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.