Akdeniz »

Numan Kurtulmuş Ordu'da Oyunu Kullandı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'daki seçimlerde oyunu Atatürk Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 1309 nolu sandıkta oyunu veren Kurtulmuş, seçimlerin Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini umduğunu belirtti.

Seçimlerin Önemi

Kurtulmuş, "Ülkemizin daha ileri gitmesi için seçim sonuçlarının Türkiye'nin önünü açmasını temenni ediyorum. Bu saatten sonra biz susuyoruz, seçmen konuşuyor" ifadelerini kullandı. Ayrıca, akşam saatlerinde açıklanacak sonuçların yeni Türkiye istikametinde güçlü bir gelişme sağlayacağını dile getirdi.

Demokrasi Şöleni

Kurtulmuş, "Milletimizin verdiği her karar başımızın üstündedir. Seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" diyerek, Türkiye genelinde demokrasi şöleni yaşanmasını istedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.