Akdeniz »

Cemil Çiçek Oyunu Kullandı: Seçim Türkiye İçin Önemli

Gölbaşı'nda Cemil Çiçek oyunu kullandı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gölbaşı'ndaki Şahin Sevin İlkokulu'nda oyunu kullandı ve seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gölbaşı'ndaki Şahin Sevin İlkokulu’nda 1147 no’lu sandıkta eşi Gülten Çiçek ile birlikte oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından Avrupa Parlamentosu meclis üyeleriyle sohbet ederek fotoğraf çektiren Çiçek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Artık söylenecek sözler geride kaldı. Millet kendisiyle ilgili kararı kendisi verecek" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin Önemi
Çiçek, seçimin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah kazasız, belasız huzur içinde bir seçim gerçekleştirmiş oluruz. Bu seçim tüm dünyanın merak ettiği bir seçimdir. Herkesin gözü üzerimizde, çok sayıda değişik kuruluş ve ülkelerden gözlemciler var. İnşallah Türkiye’nin hayrına bir seçim olacak" dedi. Türkiye'nin 17. genel seçimini gerçekleştirdiğini belirten Çiçek, "Artık söylenecek sözler geride kaldı. Millet kendisiyle ilgili kararı kendisi verecek. Demokrasinin güzelliklerinden biri de budur" şeklinde konuştu.

Yeni Dönem Beklentileri
Çiçek, pazartesi sabahından itibaren Türkiye'nin çözüm bekleyen sorunlarına el birliğiyle çözüm arama sürecinin başlaması gerektiğini vurguladı. Seçim sonrası yapıcı bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğine dikkat çeken Çiçek, "Zannediyorum vatandaşımızın da beklentisi budur. Bu anlayışla yeni dönem hayırlara vesile olsun" dedi.
Öte yandan, Avrupa Parlamentosu meclis üyeleri, Şahin Sevin İlkokulu’na gelerek bazı sandık görevlileriyle görüşerek seçimin nasıl gittiği hakkında bilgi aldılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.