Akdeniz »

Eskişehir'de Seçim Gerginliği: Polis Tedbir Aldı

Eskişehir'de seçim günü, bir okulda karşıt görüşlü gruplar arasında gerginlik çıktı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri durumu kontrol altına almak için önlem aldı.

Eskişehir'de 2015 Genel Seçimleri kapsamında oy kullanma işlemleri devam ederken, Şehit Teğmen Subutay Alkan Ortaokulu'nda karşıt görüşteki kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle bir gerginlik yaşandı. Olayın büyümesi üzerine, okulun çevresine çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Polisin Müzakeresi
Polis ekipleri, gerginliği yatıştırmak amacıyla karşıt gruplarla müzakere yürüttü. Olayın ardından güvenlik önlemleri artırılırken, polis ekipleri okulda ve çevresindeki tedbirlerini sürdürmeye devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.