Akdeniz »

Maliye Bakanı Şimşek Gaziantep'te Oyunu Kullandı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te oyunu kullanarak demokratik haklarını yerine getirdi. Yavuz Sultan Selim İlkokulu'nda 3290 numaralı sandıkta oy veren Şimşek, katılımın yüksek olduğunu belirtti.

Demokrasi İçin Önemli Bir Gün

Bakan Şimşek, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün demokrasimiz için bir şölen, bir bayram günü. Ülkemiz için hayırlı olur inşallah” dedi. Ciddi bir katılımın olduğunu ifade eden Bakan, “Oy vermek de bir vatandaşlık yükümlülüğü. Herkesin sandığa gidip oy kullanması güzel bir şey” şeklinde konuştu. Ayrıca, vatandaşların seçimlere olan ilgisinin Türkiye’nin güçlü yanlarından biri olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.