Akdeniz »

Kula'da Ambulansla Oy Kullanan 89 Yaşındaki Kadın

Manisa'nın Kula ilçesinde, 89 yaşındaki Hatice Uzunpınar nefes darlığı nedeniyle sağlık ekipleri tarafından oy kullanmaya ambulansla götürüldü.

Manisa’nın Kula ilçesinde, 89 yaşındaki Hatice Uzunpınar, nefes darlığı hastası olması nedeniyle sandık başına sağlık ekipleri tarafından taşındı. Uzunpınar, 25’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'nde oy kullanmak üzere ambulansla Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi'ne götürüldü.

Sağlık Ekiplerinin Desteği
Uzunpınar, 4 Eylül Mahallesi'nde ikamet etmekte olup, oy kullanmak için Kula Evde Sağlık Hizmetleri Merkezinden yardım talep etti. Sağlık görevlileri evinden alarak, oy kullanacağı okula ulaştırdı. Oy kullanma işlemi sırasında, 1122 No’lu sandığın bulunduğu sınıfa sağlık personeli tarafından getirilen Hatice Uzunpınar, kızının desteğiyle oyunu kullandı. İşlemin ardından yine ambulansla evine döndü.

Vatan İçin Oy Kullandı
Hatice Uzunpınar, her seçimde oy kullandığını belirterek, "Vatanım için oy kullanmaya geldim. Allah’ım güç versin, sağlık versin, iyi ne ise Allah onu versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun" dedi. Sağlık ekiplerine de teşekkür eden Uzunpınar, "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.