Akdeniz »

Üsküdar'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. Seçimlerin ülke için büyük kazanımlar getireceğine inandığını belirten Erdoğan, katılımın yüksek olmasının güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte oyunu Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. Oy verme işleminin ardından seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Türkiye'nin alışılmışın dışında bir süreç yaşadığını ifade etti. "Yapılan bu seçimler, istikrar ve güven işareti veriyor" diyen Erdoğan, bu durumun ülkeye büyük kazanımlar sağladığını belirtti.

Seçimlerin Önemi

Erdoğan, "Ülkemiz milletimiz için genel seçimlerin hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Gerçekten uzun ve zor bir maraton gerçekleşti siyasi partiler arasında" dedi. Ayrıca, seçimlere katılımın yüksek olduğuna dikkat çekerek, bu durumun güçlü bir demokrasi için önemli bir gösterge olduğunu vurguladı. "Bu güçlü demokrasinin inşallah bu akşam milletimizin iradesi ile tahakkuk etmesi, geleceğe yönelik güvenimizi arttıracaktır" diye konuştu.

Erdoğan, sandıklarda görevli olan arkadaşlarına teşekkür ederek, "Milletçe aydınlık yarınları birlikte kucaklayalım" ifadelerini kullandı. Bu seçimlerin, demokrasi istikrarı açısından büyük önem taşıdığını belirten Cumhurbaşkanı, herhangi bir sorun yaşanmadan bu sürecin atlatılmasının kritik olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.