Akdeniz »

Bilecik'te Sandık Başkanı Tartışmalara Neden Oldu

Bilecik'te bir sandık başkanının "AKP" demesi, seçim sırasında gergin anların yaşanmasına yol açtı. Sandık Başkanı, kullanılan oyları sayarken yaptığı bu hatadan sonra durumu düzeltmek zorunda kaldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik Merkez Anadolu Lisesi'nde 1024 nolu sandıkta oy tasnifi sırasında, Sandık Başkanı Erdal Çakar’ın "MHP, CHP, AKP" ifadelerini kullanması tartışmalara neden oldu. Bu durum üzerine Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, "AKP değil, AK Parti" diyerek itiraz etti. Yıldırım’ın bu uyarısı ortamda gerginliğe yol açtı ve sandık başkanı, ardından "AK Parti" diye düzeltti.

Parti İsimleri Üzerinde İtirazlar
Sandık Başkanı, MHP için "MHP" dediğinde, MHP'li müşahitler de "Milliyetçi Hareket Partisi" ifadesini talep etti. Yaşanan bu tartışmaların ardından, Sandık Başkanı Serkan Yıldırım’a müşahit kartını sordu. Yıldırım, kartını çıkararak doldurup sandık başkanına verdi. Bu olayların ardından sandık başkanı, tüm partilerin isimlerini tam olarak açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.