Akdeniz »

THY Uçağında Bomba Paniği: Yolcu Gözaltına Alındı

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu patlayıcı olduğunu iddia ederek paniğe neden oldu.

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında, bir yolcunun "Üzerimde patlayıcı var" demesi üzerine alarm verildi. Uçak, havalandıktan bir süre sonra, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen bir yolcu tarafından bu iddia ile karşılaştı. Pilotun durumu kuleye bildirmesiyle birlikte, uçak Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Güvenlik Önlemleri Alındı
Uçak, inişinin ardından özel bir alana çekildi ve olay yerine emniyet güçleri, özel harekat timleri, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Şüpheli yolcu, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı ve Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Uçaktaki diğer yolcular ise arama işlemleri için İç Hatlar Terminali'ne yönlendirildi.

Polis ekipleri, yolcuların indirilmesinin ardından uçakta detaylı bir arama başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, tüm yolcuların güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.