Akdeniz »

Döviz Kurları Rekor Kırdı: Dolar 2,7860 Euro 3,0980 Lira

Serbest piyasada dolar 2,7860, euro ise 3,0980 liradan işlem görmeye başladı. Dolar, 7 Haziran seçim sonuçlarının ardından tarihi bir yükselişle 2,7860 liradan satılıyor.


Serbest piyasada dolar 2,7860, euro ise 3,0980 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da 7 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, dolarda gözlemlenen artış dikkat çekti. Seçim sonuçlarıyla birlikte dolar, 2,7800 liradan alınıp 2,7860 liradan satılarak tarihi rekorunu kırdı.


Euro ise 2,9970 liradan alındı ve 3,00 liradan satıldı. Önceki kapanış verilerine göre, dolar 2,68 liradan, euro ise 2,97 liradan işlem görüyordu. Bu yükseliş, piyasalardaki dalgalanmaların ve döviz talebinin artmasıyla paralel bir seyir izliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.