Akdeniz »

Şükran Öney Anaokulu'nda Yıl Sonu Gösterisi Coşkusu

Şükran Öney Anaokulu'nda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisi, veliler ve katılımcılardan büyük beğeni topladı. Minik öğrenciler, eğlenceli performansları ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.


Şükran Öney Anaokulu'nda düzenlenen yıl sonu gösterisi, bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının son günlerinde, minik öğrenciler hazırladıkları gösterilerle izleyenleri büyüledi. Gösteriler, Başoğlu Düğün Salonu'nda yapıldı ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Öğrencilerin Performansları Göz Doldurdu
Gösteride 3 yaş grubundaki Yıldızlar, Kuzucuklar ve Şirinler sınıfları ile 4 yaş grubundaki Elma Şekerleri, Papatyalar, Neşeli Kalpler ve Doğa Sınıfları, hazırladıkları eğlenceli oyunları sergileyerek büyük beğeni topladı. Mezuniyet töreninde ise Gülen Yüzler, Kelebekler ve Altın Çocuklar Sınıfları öğrencileri, performanslarıyla velilerden yoğun alkış aldı. Törende minik öğrenciler, öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini alarak bu özel anı taçlandırdı.

Katılımcılar Duygu Dolu Anlar Yaşadı
Düzenlenen gösteriye Şükran Öney, Okul Müdür Yardımcısı Melek Yavuz Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdür Yardımcısı Melek Yavuz Yılmaz, programda yaptığı konuşmada okul öncesi eğitimin önemine değindi. Veliler, program boyunca hem mutluluk hem de duygusal anlar yaşarken, öğretmenlere çiçek vererek teşekkür ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.