Akdeniz »

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YTB'nin düzenlediği mezuniyet törenine katılacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Haziran 2015 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni'nde konuşma yapacak.

Tören Detayları
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Türkiye’de eğitimini tamamlayan uluslararası öğrencilerin mezuniyetine yönelik 4. kez düzenleniyor. Tören, saat 11.00'de ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve YTB Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül de etkinlikte yer alacak. Ayrıca, Ankara’daki büyükelçilerin de katılımıyla 4 binin üzerinde davetli etkinliğe iştirak edecek. Törende, uluslararası öğrenciler tarafından 100. Yıl anısına Çanakkale Türküsü de seslendirilecektir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.