Akdeniz »

Hayati Hamzaoğlu Seçim Sonrası Teşekkür Mesajı Yayımladı

Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, seçim sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti.

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, Türkiye ve Kastamonu için önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirtti. Seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bu seçim süresince sizlerden büyük destek gördüm. Her fırsatta bana destek oldunuz; beni desteklemek için elinizden geleni yaptınız" dedi.

Teşekkür ve Vefa Borcu

Hayati Hamzaoğlu, zorlu bir seçim sürecini geride bıraktığını vurgulayarak, kendisini yalnız bırakmayanlara vefa borcu olduğunu ifade etti. "Özellikle Kastamonu’nun güzelleşmesi için çalışan sivil toplum örgütlerine, esnafa ve işçi kardeşlerimize minnettarım" diyen Hamzaoğlu, oy veren ve çeşitli nedenlerle oy veremeyen tüm hemşerilerine teşekkür etti. "Kastamonu, benim hayatımın vazgeçilmez bir parçasıdır. Burada doğdum; çocukluğum burada geçti" şeklinde konuştu.

Mücadele Devam Edecek

Seçimlerin sona erdiğini ancak asıl mücadelenin şimdi başladığını belirten Hamzaoğlu, Kastamonu’yu parmakla gösterilen bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğini ifade etti. "Seçilsem de, seçilmesem de Kastamonu aşkım, sizlerin de desteğiyle artarak devam edecektir" diyen Hamzaoğlu, Türkiye'nin huzur ve barışı için elinden geleni yapacağına söz verdi. "Ne zorluklarla karşılaşırsam karşılaşayım, bu yolda yürümeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.