Akdeniz »

Beyazıt Öztürk, Candan Erçetin’e Meydan Okudu

Beyazıt Öztürk, Bodrum'da tatil yaparken gazetecilere yaptığı açıklamada, Candan Erçetin için hazırladığı klibin cevabını merak ettiğini belirtti.

Beyazıt Öztürk, sezon finalinin ardından Bodrum’da tatil yaparken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Spor kıyafetleriyle dikkat çeken Öztürk, Candan Erçetin için çektiği klibin yanıtını beklediğini dile getirdi. Sezon boyunca karşılıklı esprili atışmalar yapan Beyaz ve Erçetin, bu tatlı rekabeti sona erdirmişken, Beyaz, yeni klibiyle atışmanın ateşini yeniden yaktı.

Cevap Bekliyor
Öztürk, tatilde olduğunu ve ailesinin de kısa süre içinde tatile geleceğini ifade ederek, "Candan Erçetin’den cevap bekliyorum. Ben yaptım yapacağımı. Bundan sonrası kendine kalmış. Cevap da veremeyecek. İnşallah benim tarzımda güzel bir cevap bekliyorum. Ama ne zaman gelir, yaz ayı içinde mi, Eylül, Ekim’de mi gelir onu bilemem" dedi. Beyazıt Öztürk, bu meydan okumanın eğlenceli bir rekabet olduğunu, izleyicilerin de bu durumdan keyif almasını umduğunu söyledi.

20. Yıla Özel Sürprizler
Öztürk, yeni sezonda özel sürprizlerin olduğunu ve 20. yıl için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti. "Toplantılar var. Bu sene 20’inci yıla gireceğimiz için tatil yapmayacağız, iş yoğun olacak. Baya bir sürpriz var" şeklinde konuştu. Ayrıca, TV kanalından ayrılacağına dair çıkan haberlerin yalan olduğunu da ekleyerek, hayranlarıyla bolca fotoğraf çektirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.