Akdeniz »

Gaziantep'te İntihar Olayı: İflas Eden Adam Tramvaya Atladı

Olay, Gaziantep'in Sarıgüllük Mahallesi'nde meydana geldi. Bu trajik olayda, iflas eden Hasan G. (37), hareket halindeki tramvayın altına atlayarak intihar etti.


Olay, öğle saatlerinde Zübeyde Hanım Bulvarı'nda gerçekleşti. Seyrantepe Mahallesi'nde yaşayan Hasan G., Çıksorut Mahallesi'nde ayakkabıcılık yapmaktaydı. Tramvayın yaklaşmasıyla birlikte bir elektrik direğinin arkasından çıkarak raylara atladığı iddia edildi. Ne yazık ki, olay yerinde hayatını kaybetti.



Kazanın ardından cesedi, yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp morguna kaldırıldı. Tramvayın sürücüsü Fatma Betül A. ise ifadesi alınmak üzere İbrahimli Polis Merkezi'ne götürüldü. Edinilen bilgilere göre, Hasan G.'nin iflas etmesi nedeniyle intihar etmiş olabileceği öne sürülüyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam etmektedir.



ŞİNASİ İNAN



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.