Akdeniz »

Sakarya'da Terör Operasyonu: 3 Tutuklama

Sakarya'da terörle mücadele operasyonunda 3 kişi tutuklandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, terör suçu iddiasıyla gözaltına alınan S.S., V.G. ve Ö.B. isimli şahıslar, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.


Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, söz konusu şahısları teknik ve fiziki takibe aldı. Şahıslar, Adapazarı'nın Karaman Mahallesi'nden şehir merkezi yönüne doğru hareket ederken, sivil ve özel ekipler tarafından durduruldu. Durdurulan araçtan indirilen şahıslar üzerinde yapılan üst aramasının ardından gözaltına alındı. Gözaltındaki işlemlerinin ardından, sabah saatlerinde sağlık raporu alınarak mahkemeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.