Akdeniz »

Malatya'da Birahane Cinayeti: Zanlı Tutuklandı

Malatya'da bir birahanede bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Canan K.'nın cinayetiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede 2 gün önce işe başlayan Canan K., boşandığı eşinin kardeşi Ramazan A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Saldırgan, birahane çalışanları tarafından dövüldükten sonra polis tarafından gözaltına alındı. Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.