Adnan Menderes Üniversitesi Mezuniyet Töreni Yapıldı
Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunları, diplomalarını Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’dan aldı.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç’ın yanı sıra akademik personel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törenin Detayları
Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, Dekan Prof. Dr. Sabri Kılınç, mezunlara hitaben yaptığı konuşmada, “Sevgili öğrenciler, sizleri alanlarınızda donanımlı ve lider bireyler olarak yetiştirdik. Aldığınız eğitimle her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bununla birlikte, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, mezun öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ailelerin fedakârlıklarına teşekkür etti. Bircan, üniversitenin öğrencilerinin düzgün bir şekilde yetişmesi için sürekli çalıştığını belirterek, “Herhangi bir sıkıntıda üniversitemizin kapıları sizlere açık kalacak” dedi. “Adnan Menderes Üniversitesi’nin evlatları en iyisine layıktır” şeklinde konuştu.
Mezuniyet Belgesi Dağıtımı
Tören, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü birincisi Kemal Emre Okay’a Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın hediyesini vermesiyle devam etti ve mezun olan öğrencilerin belgelerini almasıyla sona erdi.