Akdeniz »

Erzurumlu Eskrimciler Sakarya'da Madalya Kazandı

Sakarya'da düzenlenen Okullararası Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda üç madalya kazanan Erzurumlu sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından ödüllendirildi.

25-28 Mayıs 2015 tarihlerinde Sakarya'da gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Eskrim Şampiyonası'na katılan Erzurumlu eskrimciler, kazandıkları madalyalarla büyük bir başarıya imza attı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı sporcuları kutlayarak eskrimdeki yükselişin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Ödüller ve Başarılar
Genç Erkekler Epe Müsabakalarında M. Haluk Çimenli, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adına çıktığı karşılaşmada Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanmayı başardı. Ayrıca, Yıldızlar kategorisinde Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu'ndan Batuhan Gezer, final maçını kıl payı kaybederek gümüş madalya ile yetindi. Gazi Ahmet Muhtarpaşa Ortaokulu'ndan M. Mustafa Güner ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.

Teşekkür ve Hediye
Aldıkları başarılar nedeniyle eskrimcileri ve antrenörleri kutlayan Taşkesenligil, özellikle antrenörler Mehmet Ali Dayanç ve Nevzat Dumanoğlu'nun hem ahlaki hem de sportif anlamda başarılı sporcular yetiştirdiklerini vurguladı. Ziyaretin sonunda başarılı eskrimcilere tişört hediye eden Taşkesenligil, onların kazanımlarının gelecekte daha da artmasını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.