Akdeniz »

Balıkesir'de Gözyaşlarıyla Şehit Tayfun Meşe Uğurlandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde askeri göreve giderken şarampole yuvarlanan minibüste şehit olan Uzman Onbaşı Tayfun Meşe, Balıkesir’in Kepsut ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi, baba ocağına getirildiğinde aile gözyaşlarına boğuldu. Türk bayrağına sarılı tabutun evin önüne gelmesiyle annesi Hatice, babası Bilal ve diğer aile üyeleri tabuta sarılarak duygusal anlar yaşadı. Cenaze törenine Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, İl Jandarma Alay Komutanı Ömer Arık, Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Gül ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul katıldılar.



Cenaze Töreni ve Defin Süreci

Evde helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi köy meydanına getirildi. Burada vatandaşların da katılımıyla cenaze namazı Balıkesir Müftüsü Turgut Açari tarafından kıldırıldı. Şehit Meşe’nin naaşı, top arabasına konularak köy mezarlığına defnedildi. Tayfun Meşe’nin dedesi Demir Öz, torunuyla en son 5-6 ay önce görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.